Jsem majitelem malé rodiné autoškoly.Snažíme se poskytovat kvalitni a levné služby spoluobčanům,zvláště v dnešní těžké době,kdy je slušný občan obírán na každém kroku.Mám najeto přes 4 miliony km bez nehody,bu´dto sám,nebo vedle žáka.Dbám na to,abych vždy plnil já i moje rodina řádně všechny své závazky.Za poslední půl rok je pro nás černou můrou ČESKÁ KANCELÁŘ POJISTITELŮ.Pokaždé je od nás požadován přízpěvek,Ale bohudík vždy neprávem.Většinou nekvalitní prací této instituce.První je na několik tisíc.Pokud dojde k "upřesnění"sníží se na tolik,že je hlavní částí poplatek za stvoření tohoto panfletu.Po dalším upřesnění za pomoci právníka je vše anulováno.Další je v souvislosti s prodejem vozidla.ČKP požaduje přízpěvek za nepojištění na mně,i když je již předchozí platba ,před nezaplacením provedena novým majitelem.Další kuriozní případ,byl mi vyměřen přízpěvek za deset dní nepojištění v období před dva a třištvrtě rokem.Na doporučení právníka jsem volal na inf.linku a upozornil jsem,že vše bylo tehdy v souladu se zněním zákona,bylo mi odpovězeno,že zákon platí pro správní řízení,že JIM do toho nic není a že musím zaplatit.Tak nevím pro koho a jaké zákony platí v tomto státě.Toto jsou praktiky z nejhlubší totality a snad i tam to nebylo tak otřesné.Kde jsou ústavní práva,kde je presumpce neviny.Policista na silnici musí řidiči hodnověrně prokázat nedovolené jednání aby mohl být postižen.Tady je slušný člověk beztrestně okrádán svévolí úředníků o drahocenný čas a prostředky,právník také není zdarma,kde je právní ochrana před takovouto podivnou organizací?Bohužel nejsem sám takto postižený.Mám takový subjektivní dojem,že se rozesílají požadavky na různé platby s očekáváním ,kdo se nachytá a zaplatí.Je znám případ,kdyČKP vrátila občanovi nepodloženou platbu?Kolik desetiletí musím v tomto zkorumpovaném státě schovávat doklady,abych se mohl bránit této zvůli?Nemohli by úředníci této org.,dobře placení,vykonávat svědomitěji svojí práci?